Tuesday, 12 January 2016

MAAF

Assalamualaikum..

Salam tahun baru...saya mohon maaf sbb tak sempat update blog ni berkurun lama...sy bz 2 3 menjak ni...namun begitu operasi kek berjalan seperti biasa cuma sy tak sempat update blog je..hampir 100++ order since aug 2015 yg sy tak dapat masukkan dlm blog ni..saya cuma dapat update di IG dan facebook saya je...

kepada semua customer yg ingin tengok contoh kek2 saya, boleh juga follow saya di Instagram: @inabu2202 & call/sms/whatsapp saya di 019-572 5191

Berikut adalah sebahagian dari kek yg belum saya update...boleh la takat nak cuci mata kan,.hihi...terima kasih...

Friday, 28 August 2015

Nabu tak dapat update blog lagi..

Sejujurnya, saya nak mintak maaf sangat..sy tak dapat update blog lagi...segala order lepas raya sehingga la order yg akan sy hantar pagi ni, saya x dpt nak upload ke blog ni lagi..bukan takat blog, fb & instagram pun sy tak dapat update...mohonnnnn maaf sangat..apa2 pun, tima kasih kepada semua customer yg masih sudi order dengan Inabu's Bakery..

Untuk makluman jugak, saya outstation 30.8.2015 hingga 7.9.2015..so sy amik order utk pick-up/delivery 9.9.2015 onwards..

segala kesulitan, amatlah dikesali...saya akan update once sy balik dr outstation...

Terima kasih...

Saturday, 11 July 2015

Chocolate Cheese Cake - Jep

Chocolate cheese cake
+/- 1.5 kg
Jep, ex-TI

Friday, 10 July 2015

Red Velvet Cake - BPMK

Red velvet cake
+/- 1.8 kg
BPMK

Wednesday, 8 July 2015

Belum update blog nampaknya...

Assalamualaikum...

saya mintak maaf pada semua customer, saya tak dapat update lg blog ni utk kek sepanjang bulan Mei & Jun 2015..sesusungguhnya saya takde mood sangat...mashaAllah...


Saya juga nak maklumkan bahawa saya tidak menerima sebarang tempahan sepanjang bulan puasa..tempahan dibuka semula pada 27.7.2015 (Isnin)

mintak maaf sgt..will update later ya..Salam Ramadhan & Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin...


Note: Blog updated 10.7.2015 yeayyy ;-) 

Wednesday, 17 June 2015

Chocolate Cheese Cake - Fiza MOF

Chocolate cheese cake
+/- 3.0 kg
Fiza MOF

Carrot Cake - Fiza MoF

Carrot cake
+/- 1.5 kg
Fiza MoF

Tuesday, 16 June 2015

Blueberry Cheese Tart - Ruby

Bluebery cheese tart
25 pcs
Ruby

Blueberry Cheese Tart - Fiza MOE

Blueberry cheese tart
50 pcs
Fiza MOE

Sunday, 14 June 2015

Moist Chocolate Cake - Mrs XXX

Moist chocolate cake
+/- 1.5 kg
Alahai saya terlupa lagi nama customer...maaf...

Rainbow Cake - Cik Fara

Rainbow cake
+/- 1.0 kg
Cik Fara

Saturday, 13 June 2015

Moist Chocolate & Vanilla Cake - Fiza

Moist chocolate cake + Vanilla cake
+/- 3.0 kg
My loyal customer..Fiza, Bangi

Rainbow Cake - Khalish Khalisha

Rainbow cake
+/- 1.8 kg
Khalish Khalisha

Friday, 12 June 2015

Red velvet & Vanilla Cupcake - Ara

Red velvet & vanilla cupcake
6 pcs
Ara MoF

Wednesday, 10 June 2015

Rainbow Cake - Fiza MOF

Rainbow cake
+/- 1.8 kg
Fiza MOF

Red Velvet Cupcake - Fiza MOF

Red velvet cupcake
25 pcs
Fiza MOF

Sunday, 7 June 2015

Blue Velvet Cake - Mrs XXX

Blue velvet cake (red velvet cake)
+/- 1.8 kg
Maaf...saya terlupa nak tanya nama customer..

Saturday, 6 June 2015

Moist Chocolate Cake - Rosnani

Moist chocolate cake
+/- 1.8 kg
Rosnani P18R4

Friday, 5 June 2015

Rainbow Cake - Kak Rohani

Rainbow cake
+/- 1.8 kg
Kak Rohani JPS

Rainbow Cake - Ruby

Rainbow cake
+/- 1.0 kg
Ruby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...